Return to site

Waarom wachten als je kan voorkomen?

Het Ware Verhaal

De Natuur toont veel veerkracht. We kunnen concluderen dat onze door het gebruik van NPK-meststoffen verzuren/verzilten, zonder dat we onze biologische waardes bekijken/monitoren. Dit komt doordat 80% van de voedingsstoffen (NPK’s) en er zouten in de grond achterblijven.

Het is hierbij zaak dat de gronden na een cyclus worden opgewaardeerd met behulp van hoogwaardige bodemactivators (deze bestaan uit Humine en Fulvine zuren). Deze zuren zijn in staat om zoutophopingen in de grond op te Hesi waardoor de te hoge EC (zoutconcentratie) wordt verlaagd.

Goude regel – Alles valt en staat bij een goed bodemleven – creëren van Symbiose in de grond.

Symbiose is de samenwerking tussen gewas en micro-organismen in de grond, 30% van de energie die de plant opwerkt d.m.v. fotosynthese wordt omgezet in suikers (exsudaten) en die suikers worden afgegeven aan het micro-organisme. Het gewas voedt op deze manier het micro-organisme en deze zal de voedingstoffen omzetten in stoffen die het gewas kan opnemen.

Micro-organisme is een verzamelnaam voor alle niet met het blote oog waarneembare plantaardige (bijvoorbeeld schimmels) en dierlijke organismen (bijvoorbeeld bacteriën).

Humitine


Humitine’s primaire functie is als hoogwaardige bodemverbeteraar, en zorgt voor optimale groei en gezondheid van de planten tijdens de groei- en bloeifase. Humitine zorgt voor een toename van resistentie tegen stress factoren (zoals o.a. droogte, zoutophoping, schadelijke pesticiden) door specifieke eigenschappen zoals goede pH-bufferings- capaciteit, hoge Kat-ion uitwisseling, en zijn sterke water bufferend vermogen. Het hoge koolstofgehalte stimuleert tevens het nuttige microbodem leven.

BioDefender


BioDefender bevat humus- en fulvinezuren die essentieel zijn voor een gezonde ontwikkeling van de plant. BioDefender wordt met bespuiting toegediend en direct via de bladeren opgenomen, daarbij is contact met de bladeren van belang voor een goede opname. Opname van voedingsstoffen (humus- en fulvinezuren) via het blad kost de plant veel minder energie en is veel efficiënter dan substraatbemesting.

For even more Information :Complete kweektent

Primaire doeleinden


1. Humus- en Fulvine zuren zorgen voor een gezonde plantontwikkeling,
2. De Orthosilicium zuren zorgen voor een sterkere celwand, waardoor de insecten, schimmels de plantcellen niet kunnen binnendringen,
3. Bevat natuurlijke plantextracten die zijn 100% afbreekbaar, dus heeft geen negatieve werking op het medium en de mens.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly